Femtio gäster firade på cykligaste galan

Åh vilken cyklig gala! Tack till er som kom och firade era och andras insatser som Cykelvänliga arbetsplatser. Och för dig som missade Cykelgalan 2018 finns här en kort resumé och bilder från kvällen på Röda Kvarn den 4 december. Den summering av året som vi presenterade på galan kommer du att kunna läsa här på sajten inom kort.

Cykelgalan den 4 december startade med mingel för ett femtiotal gäster som bjöds på styrvänligt bubbel och snittar. Under minglet kunde gästerna prata med trafikingenjörer från Helsingborgs stad och tävla i ett hjulquiz. I foajén fanns små gåvor som till exempel reflexer, cykelgodis och sadeltrasor och möjlighet att bli förevigad av fotograf framför deltagarväggen med logotyper.

I biosalongen fortsatte programmet sedan med komikern Martin Svensson som konferencier. Projektledare Linnea Folkesson tog oss med på en återblick på året som gått. Bandet Bicycle Beat Sweden spelade medryckande cykelmusik så att vi alla dansade mellan stolsraderna. Galan avslutades med att vinnarna, Helsingborgshem och Mobila Teamet, avslöjades och fick cykla hem på vinstcyklarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *