Välkommen att växla upp med nationella Cykelvänligast!

Nu är det dags att ta cykelvänliga arbetsplatsen till nästa nivå och anmäla er till Cykelvänligast! Det som tidigare hette Cykelvänlig arbetsplats och drevs av Helsingborgs stad har nu övergått i den nationella plattformen Cykelvänligast. Helsingborgs stad är en av de kommuner som anslutit sig till plattformen och vi hoppas att ni vill hänga med på denna nya satsning.

Cykelvänligast är en plattform och ett nätverk för stöd, rådgivning och inspiration till arbetsplatser som vill göra det enklare för sina medarbetare att cykla till och från jobbet. Bakom satsningen står Cykelfrämjandet och Svenska Cykelstäder i samarbete med 32 kommuner i Sverige, däribland Helsingborg stad. Alla arbetsplatser i Helsingborg är välkomna att anmäla sig och deltagandet är kostnadsfritt!

Alla arbetsplatser som går med tävlar om att utses till Cykelvänligast i Sverige, Årets nykomling eller få utmärkelse för Årets cykelidé.

För att delta i Cykelvänligast behöver ni anmäla er arbetsplats på cykelvänligast.se

Introduktionsmöte med inspiration 3 juni

Den 3 juni arrangerar Cykelvänligast ett digitalt möte med introduktion till Cykelvänligast och en inspirationsföreläsning öppet för alla – missa inte det! Mer info om introduktionsmötet kommer på cykelvänligast.se.

Vi i Helsingborgs stad finns fortfarande här för att stötta och peppa er för att fler ska cykla till arbetet och hylla dem som redan gör det. Det går fortfarande bra att höra av er till oss om ni har några funderingar.

Lycka till med ert viktiga arbete för ökad cykling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *